Bønnerup

Restaurant og spisested i Bønnerup, Djursland

Det er med stor glæde, at vi byder dig velkommen til vores nye restaurant ved Bønnerup strand. Beliggende ved havnen åbner Frk. Kejser’s Café & Restaurant dørene for en unik kombination af hyggelig dansk caféstemning og en afslappet a la carte-oplevelse.

Midt i Bønnerups charmerende omgivelser finder du vores café og restaurant, der har fokus på gode, friske råvarer og smagfulde retter. Vi kombinerer hjemmelavede delikatesser med både klassiske og moderne retter, der vil tilfredsstille enhver smag. Vores menukort byder på spændende smagsoplevelser, lige fra lette salater til klassiske æggekager, frisk pandestegt fisk i stjerneskud, vores særlige a la carte-variationer, den traditionelle pariserbøf, hjemmelavede burgere og kreative hyggebræt.

Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen hos Frk. Kejser Café & Restaurant, hvor vi stræber efter at skabe en hyggelig og smagsfuld oplevelse for vores gæster.

Hjertelig velkommen hos
Frk.Kejser
Café & Restaurant

MENU

Se vores menu

TAKE AWAY

Se vores menu

Vores Café

Velkommen til Frk. Kejsers hyggelige café med plads til både den lille og store sult. Vi tilbyder et varierende menukort med snacks, salater, burger og klassiske genganger som

æggekage, pariserbøf og stjerneskud.

Vores absolutte best-seller er vores dejlige HYGGEBRÆT – med årstidens TAPAS!

Her kreerer kokken en fantastisk TAPAS anretning med årstidens råvarer, der altid er smagsfuld, spændende, farverig og en sand fryd for øjet såvel som for munden.

Vi ses til hygge i caféen!

Tappas bræt
restaurant i bønnerup udefra

Vores Restaurant

Velkommen til Frk. Kejsers restaurant med plads til både det store såvel som det lille selskab eller forsamling.

Her afholder vi jævnligt arrangementer i alle afskygninger lige fra konfirmationer, bryllupper, firmafester til de årlige forsamlinger, julefrokoster, påskefrokoster mv.

Med 3 selskabslokaler og ca. 200 siddepladser indendørs og 120 uddendørs har vi rig mulighed for at afholde lige netop den fest du kunne tænke dig!

Vi glæder os til at byde jer velkommen.
Velbekomme!

Bønnerup Strand

Resturanten ligger helt ude ved bådhavnen ved Bønnerup Strand. Vi byder dig velkommen til et sted, hvor lækker mad og en kold fadøl går hånd i hånd med den mest fantastiske udsigt. Vores tagterrasse tilbyder en panoramisk scene, der vil tage pusten fra dig, mens du nyder en bid af vores velsmagende retter.

Vi har både skyggepladser og pladser til dem der vil nyde solen, så med andre ord åbner vi dørene til vores helt egen dejlige grønne oase, der er helt perfekt til alt fra en kop kaffe og en lun caféret, til en isdessert eller en dejlig kølig forfriskning i form af en øl, vin eller aperitif .

Velkommen i det fri!

Havnen ved Bønnerup Strand

Kontakt os i dag